top of page

Pizza in bed


Började året med chevre och päronpizza i sängen. Såg ut som lyxiga klädförpackningar när jag hämtade dom, like wait, har jag råkat köpa en skjorta istället för en pizza? Fancy af.

Året börjar med jobb i sängen och grönt te. Strax blir det gymmet men går man vid lunchtid så får man vänta på alla paradise hotel deltagare som tar selfies på crosstrainern.

Det har varit ett jäkla liv i sociala medier om artikeln som jag & Frida var med i angående klimatet och barnfrihet i expressen. Vi har svarat på en massa shit här men jag tänker ändå att jag vill försvara mig ännu mer.

Jag har aldrig sagt att jag är barnfri för klimatet. Alltså, aldrig. Jag har sagt att jag bara inte vill ha barn och att jag vill att alla ska kunna göra det dom vill istället för att bli påtryckta en norm med kommenterar om att man måste. Tyvärr så är ju inte min åsikt en clickbait precis och då måste man tydligen göra om den helt och bara ljuga ihop något. Tack Expressen för det. Efter denna härliga artikel har jag fått höra kanske 45 gånger att jag borde ta livet av mig. Jag har fått sms, mejl, DM... Det har inte varit roligt. Så nu är en anmälan gjord till pressombudsmannen.

Nu säger Brooklyn att vi måste gå ut. Ciao sålänge.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page