top of page

Bränder och incells

Det är januari 2020 och det är 18 grader i norge och grönt ute. Australien brinner och igår kom en rapport om att en halv miljard djur dött i lågorna. Detta händer när Trump är president i USA (jag kommer antagligen läsa detta om typ 5 år och bara fan va sjukt) och förnekar klimatförändringarna. Det värsta som finns är män med för mycket pengar och makt. Eller incells. Dom är otäcka. Ett gäng incells hoppade ju in i en lastbil och siktade på att döda så många kvinnor dom bara kunde för något år sedan. Varför? För att dom inte fick ligga. Det var ingen tjej som ville ha dom. Det var deras motiv.

Fan, sorry. Det var ju inte alls det jag skulle skriva om. Hur är läget med er? Jag sitter och spelar ATG (döm mig!) och har en snarkande mops brevid mig. Igår jobbade jag i 15 timmar. Femton. Sen valde jag att gå ut, dricka en flaska bubbel och dansa till klockan 4. Mina byxor gick sönder och min polare försökte laga dom inne på toan medens brudar skrek utanför. Då var det dags att gå hem. Så ja, trött är jag. Men det var värt det 100 procent.

Såhär såg himlen ut häromdagen när jag promenerade hem från gymmet. Helvete va fint, tänkte jag. Sen läste jag dagen efter att det var extra rosa pga skit i luften. Deppigt. Antiklimax deluxe.

Gjorde mig själv en granolla-bowl med kvarg, banan, hallon och kokos.

Brooklyn alltså. Kolla på honom. Bara kolla på honom!

Man skulle kunna tro att jag tog denna bilden en dag i april typ, men nä. Januari, 2020.

Sov somsagt 5 timmar inatt så nu vet jag inte ens vad det här inlägget handlar om. Borde vila. Bye.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page