top of page

Det är helg. Igen.

Sådär ja, här sitter jag med tända ljus en lördagmorgon och sipprar i mig morgonkaffet. Tycker alltid kaffe smakar godast på morgonen, kan bero på att jag är som mest effektiv då. Jag har redan hunnit jobba undan lite jag inte hann igår, lekt med Brooklyn, sorterat tvätt och klockan är bara 08.00. Den du.


Tror aldrig jag kört en lista på denna bloggen? Då kanske det är dags. Jag introducerar HELGLISTAN.


Hur började helgen?

Om du refererar till igår, när det var fredag så började den som alla andra dagar under pandemin. Jobb hemifrån, promenader med Brook och när klockan började närma sig 16-17 så checkade jag ut och la mig i badet. Låg där i fyra timmar (ändå kort tid för att vara jag) och sen somnade jag 21. Japp, ni hörde rätt. Visst ja, jag käkade i badet också. Döm mig inte.

Vad har du för planer i helgen?

Vi är ett gäng på fyra, fem pers som setts under pandemin så ikväll ska vi spela spel och köpa hämtmat. Innan dess: teledejt med en polare, långprommis med knorren, hårinpackning i badet (ovanligt va), städning och klippa podd. Imorgon är jag bjuden på hemmabrunch hos en fin vän, andra gången jag blir bortskämd av amerikanska pannkakor, bagels, mimosa och espresso.


Vad föredrar du att göra på helgen?

Pre-covid19 så var min drömhelg att gå ut och käka på en härlig restaurang, ta ett glas i en högljud bar och avsluta med att man dansade sönder fötterna och var tvungen att ta av sig skorna hem. MEN, det är ju tider som känns som 1920-talet. I pandemin så är nog min drömhelg det jag faktiskt ska jag göra denna helgen. Umgås med fantastiska vänner och bara stå ut tills vi fått vaccin.

Bästa med helgen?

Förutom det självklara: MAN ÄR LEDIG så älskar jag att inte ha några krav. Kravlösheten som helg betyder för mig är guld. Kunna lägga extratid på sånt som är kul, typ laga mat. Gjorde älgfärsbiffar för inte så längesen tex, faaaaaan va gott. Vill bjuda alla jag känner på älgfärsbiffar med mandelpotatis och sherrysås.


Party eller ta det lugnt?

P-A-R-T-Y förfan! MEN, misstolka mig rätt. Det finns inget mysigare än en filmkväll med någon man gillar. Mer att det varit så himla många lugna kvällar det senare året att jag inte kan tänka på annat än en svettig dansklubb haha.

Vad vill du äta?

Grytor! Indiskt! Pasta! Sushi! Allt? Innan så gillade jag att köpa hem lite goda ostar och annat basic stuff men jag föråt mig på cheddar och sen dess går det inte, haha.


Favoritsnacks?

Wasabinötter. Punkt slut.


Bästa drycken på helgen?

En latte. Ett glas cremant. En fin shiraz till middagen. Åh nom.

Vem spenderar du helst helgen med?

******


Tips för att få en bättre helg?

Försök andas ut och inte göra någonting alls. Se det som meditation för dig själv. Fick en sån fin komplimang för några dagar sen att jag är väldigt bra på att koppla bort och bara "ta hand om mig själv" och jag tror det är viktigt. En filosof sa en gång: ett problem är bara ett problem om du ser det som det. Hehe.

Tror vi människor är duktiga på att stressa upp över saker som vi ibland inte ens kan påverka och alltid se det värsta som kan hända i situationer. Det löser sig OFTAST.


Bästa helgfrukosten?

Alla som känner mig vet att jag nästan aldrig äter frukost, ge mig några koppar kaffe så är jag redo för dagen. Men jag skulle ändå slå ett slag för lättkvarg med stekta äpplen och honung. Väldigt gott. Toppa med granola och BOOM. Ät!

Det var det! HA EN UNDERBAR HELG ALLA <3

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page